Живот в здраве, красота, успех!

И най-дългият път започва с първата крачка" Да поемем напред заедно!



вторник, 28 април 2009 г.

Защо си струва да си част от МЛМ система?

Защо си струва да си част от МЛМ система?
• не трябва да инвестираш много пари, за да започнеш собствен бизнес
• можеш да развиваш собствена дейност на произволно място и в избрано от теб време - в страната или чужбина
• благодарение на връзката с Компанията имаш лесен достъп до продуктите
• разполагаш с многобройни маркетингови материали, необходими за работата
• ползваш презентации, семинари и обучения - така получаваш нужната информация за продуктите, програмите, промоциите, материалите, маркетинговите инструменти и разширяваш своите бизнес контакти
• като Сътрудник и Спонсор получаваш допълнителни възможности за печалба чрез специални мотивиращи програми
• ясно установени нива на премии в маркетинговия план и реално и много изгодно заплащане за постигнатите резултати
Всичко, което трябва да можете да правите, е да имате желание за работа, да сте комуникативни, да бъдете открит и общителен човек, да имате ясни цели, да сте готови да се учите и променяте.
В днешно време все повече хора търсят алтернативни начини за осигуряване на приходи и Директните продажби са идеално средство за това. Този вид бизнес е за всички хора, които ценят личната си свобода, свободното време със семейството и приятелите. За да работите в мрежов маркетинг не е важна възрастта, образованието, пола, националността или вероизповеданието.
Продуктите се предлагат на пазара по метода на пряко разпространение чрез мрежа от независими сътрудници. MLM (Multi-Level Marketing) e познат още като мрежов маркетинг. Това е форма на продажба извън магазината мрежа. Основава се на непосредствения контакт с клиента. При MLM маркетинг има наличие на продажба, когато стоката се предлага от сътрудника на роднини, приятели, познати, или така наречените директни продажби.
Принципите на мрежовия маркетинг позволяват да печелите не само от продажбата на стоки и услуги, но и от изграждането на собствена мрежа от сътрудници. Всеки независим сътрудник може да регистрира други независими сътрудници, като по този начин той става техен спонсор, а те са част от неговата мрежа.
Печалбата се формира от следните компоненти:
- Печалба от директните продажби - се формира от разликата на която сътрудника закупува стоката от фирмата и цената на която продава на крайния клиент.
- Печалба от груповите продажби -компонента, който различава традиционната търговия от мрежовите продажби. Този вид печалба се формира от груповия оборот, формиран от сътрудниците, които вие сте регистрирали.

Няма коментари: