Живот в здраве, красота, успех!

И най-дългият път започва с първата крачка" Да поемем напред заедно!



вторник, 28 април 2009 г.

Защо си струва да си част от МЛМ система?

Защо си струва да си част от МЛМ система?
• не трябва да инвестираш много пари, за да започнеш собствен бизнес
• можеш да развиваш собствена дейност на произволно място и в избрано от теб време - в страната или чужбина
• благодарение на връзката с Компанията имаш лесен достъп до продуктите
• разполагаш с многобройни маркетингови материали, необходими за работата
• ползваш презентации, семинари и обучения - така получаваш нужната информация за продуктите, програмите, промоциите, материалите, маркетинговите инструменти и разширяваш своите бизнес контакти
• като Сътрудник и Спонсор получаваш допълнителни възможности за печалба чрез специални мотивиращи програми
• ясно установени нива на премии в маркетинговия план и реално и много изгодно заплащане за постигнатите резултати
Всичко, което трябва да можете да правите, е да имате желание за работа, да сте комуникативни, да бъдете открит и общителен човек, да имате ясни цели, да сте готови да се учите и променяте.
В днешно време все повече хора търсят алтернативни начини за осигуряване на приходи и Директните продажби са идеално средство за това. Този вид бизнес е за всички хора, които ценят личната си свобода, свободното време със семейството и приятелите. За да работите в мрежов маркетинг не е важна възрастта, образованието, пола, националността или вероизповеданието.
Продуктите се предлагат на пазара по метода на пряко разпространение чрез мрежа от независими сътрудници. MLM (Multi-Level Marketing) e познат още като мрежов маркетинг. Това е форма на продажба извън магазината мрежа. Основава се на непосредствения контакт с клиента. При MLM маркетинг има наличие на продажба, когато стоката се предлага от сътрудника на роднини, приятели, познати, или така наречените директни продажби.
Принципите на мрежовия маркетинг позволяват да печелите не само от продажбата на стоки и услуги, но и от изграждането на собствена мрежа от сътрудници. Всеки независим сътрудник може да регистрира други независими сътрудници, като по този начин той става техен спонсор, а те са част от неговата мрежа.
Печалбата се формира от следните компоненти:
- Печалба от директните продажби - се формира от разликата на която сътрудника закупува стоката от фирмата и цената на която продава на крайния клиент.
- Печалба от груповите продажби -компонента, който различава традиционната търговия от мрежовите продажби. Този вид печалба се формира от груповия оборот, формиран от сътрудниците, които вие сте регистрирали.

неделя, 26 април 2009 г.

Книги - "Поръчки до Вселената" Бербел Мор


С "Поръчки до Вселената" българската читателска публика се среща за първи път с Бербел Мор. Тази книга, станала бестселър в Германия, притежава едно завидно качество, което, за съжаление, е рядкост в наши дни - оптимизъм. Авторката непринудено разговаря с читателя и това е диалог между приятели. С истории от живота Мор показва как можеш да си "поръчаш" мечтания партньор, мечтаната работа, мечтаното жилище и всичко, което ти хрумне. Ако си изпълнен с доверие, ако играеш като дете житейската игра, Вселената ще откликне и непременно ще изпълни желанието. Затова и книгата е "наръчник за изпълняване на желания". Бербел Мор учи читателя как да се вслушва във вътрешния си глас, как да поеме по-голям ангажимент към себе си и да преустрои живота си в положителна посока. Написана свежо и с чувство за хумор, книгата зарежда с ведри мисли и слънчево настроение, като същевременно дава повод за размисъл върху най-сериозни въпроси на човешкото съществуване.

"Съвети зa вcеки ден:

Пoвиши кaчеcтвoтo нa живoтa cи и тoгaвa живoтът ще пoвиши кoличеcтвoтo нa кaчеcтвoтo.

Следвaй cвoя уcет. Aкo oпpеделенo пoзнaние не те кapa дa cе чувcтвaш дoбpе, знaчи вcе oще не cи oткpил иcтинaтa.

Онзи, кoйтo твъpде мнoгo cе cтpaxувa oт лoшите нещa, пpoпуcкa дoбpите.
Онзи, кoйтo твъpде мнoгo cе cтpaxувa oт cмъpттa, пpoпуcкa живoтa.

Бoжиятa вoля винaги иcкa дa пpевъpнa живoтa cи в paй. Aкo пo cилaтa нa мoятa cвoбoднa вoля pешa дa xленчa, тoгaвa тpябвa дa cи игpaя poлятa caм - без пoмoщ "oтгopе".

Eднa cитуaция caмa пo cебе cи pядкo пpедcтaвлявa пpoблем. B пoвечетo cлучaи иcтинcкият пpoблем cе cъcтoи в тoвa, кoетo ние миcлим зa нея.

Душaтa нa вcеки чoвек е здpaвa кaтo нa нoвopoденo. Hебетo нaд oблaците винaги е cиньo. Aкo имaш лoшo мнение зa cебе cи и cпocoбнocтите cи, знaчи гледaш нa cебе cи твъpде пoвъpxнocтнo. От мнoгoтo oблaци вече не виждaш cиньoтo небе нa душaтa cи.
Убеди cе, че въпpеки вcичкo тo е тaм."