Живот в здраве, красота, успех!

И най-дългият път започва с първата крачка" Да поемем напред заедно!



понеделник, 23 август 2010 г.

Не веднъж съм споменавала, че вече повече от година участвам в Менторинг Клуб и отворените онлайн треринги в http://www.wiziq.com
В Клуба има много информация в Блогове, Дискусии и различните Групи, засягаща както материята МЛМ така и всякаква полезна тематика от ежедневието ни. Всяка седмица провеждаме тренинги - в понеделник темите са свързани с МЛМ, вторник е деня за "Клуб Шехерезада" - създаване на умения на добри разказвачи или как да спечелим и задържим вниманието на събеседника, в сряда тренингите са за изграждане на лидери, личностно осъвършенстване, развитие и промяна на навиците и мисленето.
Изпращала съм информация и покани за включване в Клуба и вече някой от вас го сториха. За тези които желаят да се включат, ала досега не са получили покана или са отскоро сред нас - пишете ми и ще ви изпратя линк с покана.

Днес 23.08.2010г понеделник от 20ч до 21ч ще се проведе тренинг на тема:
МЛМ - 1, 2, 3 - Учи се.
Как мислят потенциалните сътрудници? Какво искат да знаят те, преди дори да се включат? Как можеш да помогнеш на човек да получи истинска полза от твоята презентация? Как се учиш?

Това е линк към тренинга http://www.wiziq.com/online-c…
Нужна е предварителна безплатна регистрация в http://www.wiziq.com
(ако срещате затруднения с нещо, пишете ми тук или на скайп (skype) echisam (поне един час преди тренинга ще съм на линия)

Очакваме ви на тренинга, за да се учим заедно как да се движим в избраната посока и кое от избраното е добро за нас. (Ако по една или друга причина пропуснете тренинга, а темата ви е интересна, в Клуба има записи, които можете да прослушате в удобно за вас време)

Очакваме ви и на седмичните ни срещи за дискусии, споделяне и въпроси, всеки вторник след 18ч (на познатия ви вече адрес или на друго място избрано от вас, след предварителна уговорка, а също така и в друго време).

Както не веднъж съм писала - не се притеснявайте да ни търсите. Истинския спонсор е в помощ на своите сътрудници и върви плътно до тях, за да се постигат заедно пожеланите цели и оптимални резултати както в потреблението на продуктите, така и в изграждането на мрежовата структура.

Доброто общуване и правилната (двупосочна) комуникация са в основата на успеха и развитието в живота. Интернет ни дава още едно улеснение, за да сме по-комуникативни и информирани, както и по-лесно свързване с желаното място.

Спирам до тук, за да не ставам многословна и ви пожелавам приятни, полезни и усмихващи случвания!
Анета





Visit Mentoring Club

Няма коментари: