Живот в здраве, красота, успех!

И най-дългият път започва с първата крачка" Да поемем напред заедно!събота, 25 април 2009 г.

Седем причини, поради които хората се провалят в МЛМ

1. Не си дават достатъчно време, за да успеят. На адвоката са нужни 5 години, за да изучи право, на лекаря – 6 години, за да изучи медицина, пилотът има нужда от 500 летателни часа, бръснарят – от 300 часа упражнения. Колко време е нужно на човек, за да стане МЛМ лидер? Седмица, месец, година? Имайте търпение. Не очаквайте чудеса.

2. Липсват им силно желание и необходимост. Бъдете готови да дадете всичко, което е нужно, и ще постигнете, каквото пожелаете. За да осъществите мечтите си, трябва много силно да искате те да се сбъднат. Само силното желание ще ви осигури нужната мотивация да се хванете на работа.

3. Не планират това, което правят. Хората, които живеят ден за ден, не могат да очакват успех. Планирайте всяка своя стъпка и включете в плановете си и тези, които нямат план. Поставете си ясни цели, определете конкретни срокове и начини за постигането им.

4. Нямат добра нагласа и отношение. Предизвикателствата, с които се сблъскваме, не са толкова важни, колкото отношението ни към тях. То определя успеха или неуспеха ни. Най-големият успех е способността да управляваме нагласата си. Всеки истински лидер владее това отлично.

5. Липсва им воля да се усъвършенстват постоянно. Най-добрите винаги участват в обучения и срещи, четат книги, слушат и гледат касети. Те дискутират с други и се усъвършенстват постоянно. Никой не е съвършен! Развивайте се!

6. Не носят в себе си достатъчно ентусиазъм. Ентусиазмът за успех е това, което е маята за хляба. Ако вие не сте достатъчно ентусиазирани от това, което правите, не очаквайте хората около вас да бъдат!

7. Не работят достатъчно усърдно и умно. ПАРИТЕ идват преди РАБОТАТА единствено в речника. Мрежовия маркетинг е бизнес, който може да осигури невероятни доходи и висок стандарт на живот. Но, за да постигнете каквото искате, трябва да помагате на другите да постигнат, каквото те желаят.

Следователно:решете какво искате, планирайте как да го постигнете, работете здраво и разумно с правилната нагласа. Усъвършенствайте се постоянно и си дайте достатъчно време, за да успеете.

Запомнете! Успехът няма да дойде при вас, вие трябва да отидете при него!

Няма коментари: